Onze werkwijze

Waardecreatie

iLikeMedia wil het nieuwe verhaal vertellen. Ontwikkelen, produceren en vermarkten van media content op basis van nieuwe zakelijke modellen. iLikeMedia Group fungeert als betrouwbare en innovatieve  (inter)nationale partner voor Media & Marketing Organisaties, Culturele Instellingen en (Non) Profit Organisaties.

Onze verhalen komen tot leven

iLikeMedia wil de initiatieven van heden, verleden en toekomst zichtbaar maken! Mede doordat wij werken in een netwerk van professionals creëren wij een hogere kwalitatieve waarde.

(Inter)nationale mediaprofessionals

iLikeMedia is opgebouwd als een netwerkorganisatie van zeer ervaren onafhankelijke (media) professionals en (nieuwe) media experts die allen hun sporen hebben verdiend binnen hun eigen vakgebied.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

In 5 stappen naar een prachtig eindresultaat
number-1

Oriëntatie

In dit gesprek bespreken we de gemeenschappelijke vertrekpunten, het doel van de opdracht en hoe de productie ingezet kan worden.

number-2

Creatieve sessie

In deze sessie presenteert iLikeMedia de ideeën over hoe het project vorm moet krijgen en welke invalshoeken we kunnen gebruiken om het doel te bereiken. In deze sessie kan en mag het nog alle kanten op gaan.

number-3

Plan van aanpak

In deze fase maken wij een echt uitgewerkt draaiboek, stappenplan voor research, planning, inspreken mogelijke voice-over of inzet presentatie, draaiperiode en postproductie. Tevens worden de teksten definitief afgestemd met de betrokken opdrachtegever.

number-4

Filmdagen

Op basis van het definitieve script gaat de betrokken regisseur, eindredactie, productieteam en cameraploeg op pad om alles in beeld te brengen.

number-5

Editing & oplevering

Tijdens de postproductie komen alle beelden samen en wordt er eventueel kleurcorrectie, audionabewerking toegepast en worden de beelden ondersteund met muziek, graphics etc.