Laten we contact hebben met elkaar

Onze contactgegevens

Hoge Naarderweg 8
1217 AE | Hilversum
The Netherlands

Veelgestelde vragen

Staat u vraag er niet tussen, stuur ons dan een bericht met behulp van het Contactformulier.

iLikeMedia richt zich voornamelijk op zowel nationale als internationale marketing organisaties, overheden en gebiedspartijen die zich sterk maken voor de branding van de specifieke regio.

Ja, iLikeMedia heeft tevens veel ervaring met het genereren van externe funding en het opstarten en begeleiden van subsidietrajecten zowel nationaal als internationaal.(EU)

Ja, iLikeMedia is opgebouwd als een netwerkorganisatie van zeer ervaren onafhankelijke (media) professionals en (nieuwe) media experts die allen hun sporen hebben verdiend binnen hun eigen vakgebied.

iLikeMedia richt zicht vooral op content gericht op een gebied of regio en de verhalen worden geproduceerd vanuit een historische context, perspectief.  Onze verhalen maken een verbinding van het verleden naar het heden en de toekomst.

Ja, ook daarvoor ben je met onze enthousiaste creatieve (met nadruk compleet onafhankelijke) mediaprofessionals aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het samen werken met de beste media professionals, TV producenten van Nederland en ver daarbuiten en goede contacten met platformen en televisiezenders.

Contactformulier

Locatie